../../data/attachments/30/148/1378826514-2.jpg

 

 

 

 

 

::: Slike :::
::: Info in rodovik :::
::: Rezultati & video :::

 

 

 

  Mee je pri nas slabih osem mesecev, pa bi lahko od nje napisla celo knjigo. Ker so prejšnje psičke prišle k nam v razmaku leta dni in so tako skoraj skupaj odraščale je Mee prišla v družino odraslih punc z novo energijo mladička in nam življenje obrnila na glavo.


Po pravici povedano me je bilo malce strah kako jo bodo sprejele ostale tri. Kljub temu, da nisem in še vedno ne verjamem v stereotip o tem da več pasjih žensk ne gre skupaj (nenazadnje smo imeli že tri, pa ni bilo nobenega problem), me je malce skrbelo kako bo, ko bo v njihovo ustaljeno življenje vdrl nov pes, ki bo po možnosti preveč vsiljiv za njihov okus …


No pa je prišla Mee, MalaMee, kot jo radi kličemo. Bila je najmanša v leglu in še zdaj pri skoraj desetih mesecih izgleda kot »puppy«  Čeprav je znano, da so parsoni psi z neizmerno dosti energije jih ima Mee še vedno 100x več od ostalih, konkurira ji lahko le Kira, le da Kira čez dan rada spi, Mee pa sploh ne.  Nenehno v pogonu, za žogico bi se lahko poganjala do onemoglosti, za priboljšek naredila vse.


Mee se rada uči, v teh nekaj mesecih se je naučila ogromno trikcev, ki jih, da bi vzbudila pozornost ali sfehtala hrano nenehno ponavlja. Prav smešna je s temi svojimi obrati levo – desno :)


Naučila se je že nekaj osnov agilityja in upamo, da bo volja za učenje te športno disciplino ostala vedno taka kot je zdaj.


Koliko je pridna pri delu je tudi neumorna in  glede na to, da čez dan skoraj nič ne spi, za vsakdanje življenje zelo naporna. Kadar je budna zahteva nenehno pozornost, če je ne dobi pa jo izsiljuje z laježem ali cviljenjem( ha ha se tolažim, da je še otrok :D)


S svojim karakterjem in videzom je očarala vse in  mala barabica to pridno izkorišča toda njene ostale odlične lastnosti pretehtajo tudi to grdo razvado :)