“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever... it remembers little things, long after you have forgotten everything.”

 

 

 

Priznam, da sem glede slik postala zelo izbirčna. Čeprav Roland ves čas nekaj snema in slika(ja imamo tone filmčkov in fotografij), sama nisva neka eksperta za slikanje in tudi fotič, ki je nekoč delal dokaj spodobne slike, zadnje čase nekaj štrajka in tudi zato so slike temu primerno "dobre".

 

In zakaj sem izbirčna, zato ker imam okrog sebe kar nekaj ta pravih profi fotografov, ki me z slikami kar naprej razvajajo in kdo bi bil zadovoljen z slabšim, če je s strani drugih razvajen z tako dobrim :)

 

V četrtek nas je obiskala ena od teh odličnih fotografinj Tina Brinar. Prisrčna Korošica(obožujem njihovo narečje:)), ki sem jo spoznala nekaj let nazaj prav zaradi parsonov, ki so najina skupna ljubezen(sama ima dva, Ulo in Chilija) je prišla na obisk, malce počvekat ter seveda pogledat naš podmladek in iz prijetnega popoldneva so nam v spomin ostale te čudovite fotografije....

 

 

 

 

 

 

 

:::VEČ SLIK:::